Tarjas Städservice logotyp
 
Om TarjasTjänsterOffertförfrågan
Vanliga frågorKontakt

TARJAS AB S:T ERIKSGATAN 83, 113 32 STOCKHOLM TEL 08-31 93 09 E-POST tarjasab@hotmail.com

 

OM TARJAS

Tarjas AB Städservice ett Stockholmsbaserat familjeföretag som erbjuder städservice till företag, bostadsrättsföreningen och privatpersoner.

Vi är ett miljöinriktat företag.
HISTORIK


Företaget startades 1983 av makarna Tarja och Staffan Verho. Allting startade av nästan en slump. Tarja, som redan som ung börjat arbeta med städning, ville ha ett rent hem och ett rent hus. Var trapphuset smutsigt städade hon själv. Ganska snart upptäckte de övriga boende i andra trappuppgångar i huset att en trappuppgång såg mycket trevligare och renare ut än de andra. Givetvis ville de att deras trappuppgångar skulle vara likadana, och Tarjas AB Städservice fick sin början. Väl utfört arbete innebar nöjda kunde, och nöjda kunder berättar gärna för andra hur fint och rent de har det hemma. Det dröjde inte länge förrän företaget hade uppdrag över hela Stockholm.

Personalstyrkan har ökat, men än idag är det ett familjeföretag, med Staffan, Tarja och dottern Maria i ledningen.


KVALITET


Kunskap, yrkesstolthet och kommunikation bådar för kvalitet.

Vår personal är erfaren och har en gedigen kunskap inom städning. Vi håller oss à jour med de nyheter som kommer inom städbranschen.

I ett litet familjeföretag känner alla varandra. Vi arbetar tillsammans och vi känner ett stort ansvar, inte bara inför kunden utan inför kollegorna. I företaget är det en väldigt låg personalomsättning. Det är en miljö som bidrar till att vi känner yrkesstolthet. Vi vill inte bara utföra vårt arbete, vi vill utföra ett bra arbete.

Kommunikation med kunden är A och O för oss. Ett väl utfört arbete är en pågående process och dialog med kunden, där kundens åsikter och önskemål är i ständig växelverkan med vårt dagliga arbete.


MILJÖ


Att värna om miljön och alltid ha den i åtanke är en självklarhet för oss. Alla våra rengöringsprodukter är miljövänliga och vi följer de miljörekommendationer Svenskt Vatten har satt upp.

 
KUNDER


Bland våra många nöjda kunder finns bland annat:
HSB_bostadsrättsföreningar
Privata bostadsrättsföreningar
Privata bostadsbolag
Rehab-kliniker
Byggbolag

 

Rengör ugnen miljövänligt och effektivt med såpa. Använd en svamp och gnid in såpan i ugnen. Stäng sedan och sätt igång ugnen på ca 100 grader. När ugnen svalnat, tvätta av med svamp och vatten.

 

 

 

 
 
 
     
   
 
 
   
 
OM TARJAS
Historik
Kvalitet
Miljö
TJÄNSTER
Trappstädning
Flyttstädning
Byggstädning
Slipning & impregnering av stentrappor
  OFFERTFÖRFRÅGAN
VANLIGA FRÅGOR
KONTAKT

Tarjas AB
S:t Eriksplan 83
113 32 Stockholm.

Telefon: 08-31 93 09
E-post: tarjasab@hotmail.com